NAVIGATIE

Tegenwoordig begint iedere redelijk grote aankoop op het internet. Consumenten gaan zich orienteren op internet alvorens ze verder gaan informeren of ergens langsgaan.

De informatie die u via uw site geeft is dus van groot belang voor het succes van uw zaak. Duidelijk, heldere en vooral ook 'up-to-date' informatie is hierbij van belang. Daarbij hoort een mooie visuele presentatie van hetgeen u wilt verkopen/verhuren.

Wij kunnen hiervoor een website ontwikkelen waarbij u gemakkelijk de laatste huizen kunt toevoegen met relevante informatie. Zo kan de bezoeker gemakkelijk door uw aanbod browsen op zoek naar een droomhuis. Ook zijn er diverse mogelijkheden om via een website uw huis of vakantiehuis te verhuren.

Hoog in Google komen met uw website

Om hoog in Google te komen is het in ieder geval van belang om uw website technisch zo in te richten dat de kansen om hoog te scoren optimaal zijn. Daarvoor is tegenwoordig ook van belang dat uw website goed te gebruiken is op mobiele telefoons. Wij zorgen dat de software dat voor u regelt.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw wensen te realiseren, neem daarom eerst contact op en dan krijgt u een advies op 'maat' voor uw makelaars-site, vakantiehuis-site of andere te huur/te koop aanbod-site.

In het menu rechts komen de verschillende mogelijkheden zodat u een idee krijgt over de werking van de software.