NAVIGATIE

Ook voor winkels speelt de website een steeds belangrijkere rol. Veel klanten bekijken producten online, of zoeken naar informatie voordat ze naar een winkel toegaan. Eventueel kopen ze de producten die ze zoeken online.

Wij kunnen u helpen en ondersteunen bij het inspelen op deze veranderingen van klant-gedrag.

Website die ook op mobiel en Ipads of Tabs goed en gebruiksvriendelijk werkt

Wij kunnen uw website zo ontwikkelen dat ook op mobieltjes de site optimaal werkt voor de klant. Zodat deze niet naar uw concurrent surft om zijn producten daar te bestellen of te bekijken.

Webshops of webwinkels

U kunt u website ook inzetten als een online winkel (webshop of webwinkel). Wij kunnen u helpen bij hetzoeken naar de meest geschikte type software voor uw situatie. En de koppelingen naar IDEAL of andere betaalsystemen regelen.

Zoekmachine-optimalisatie of hoger in google komen

Van belang is dat de website ook gevonden wordt indien een klant naar bepaalde producten zoekt of bepaalde zoektermen gebruikt. Wij kunnen helpen dat uw website bij die termen hoog scoort in de zoekmachines (bv. Google).

Productcatalogus

Soms is het niet handig een webshop te hebben, maar wel om producten makkelijk te tonen en doorzoekbaar te maken voor de klant. Hierbij kan een productcatalogus helpen. Er is geen koppeling met bestellen of betalen, maar wel een mooi en handig overzicht van alle producten of mogelijkheden.

Online-hulp

Online hulp bieden aan de potenentiele klant die uw website bezoekt. Wij kunnen u helpen een online chat-systeem in uw website te implementeren. Hiermee kunt u zien wie uw site bezoekt en er een live gesprek mee voeren.

Dit zal voor specifieke situaties nuttig zijn. bedenk dat je ook online moet zijn en de tijd hebben om snel te reageren. Dus niet voor elke organisatie geschikt.