Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /chroot/home/axion/axion.nl/html/libraries/f0f/less/less.php on line 1067

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /chroot/home/axion/axion.nl/html/libraries/f0f/less/less.php on line 2822
Drupal Themes - Joomla, Wordpress en Drupal specialisten
NAVIGATIE

Het uiterlijk van uw Drupal website wordt bepaald door het Drupal Theme. Hierin wordt bepaald hoe kopjes eruitzien, op welke plek welke informatie komt te staan en alle factoren die van belang zijn om de teksten te tonen.

Unieke Themes

Indien u een eigen ontwerp wilt gebruiken voor uw Drupal website dan kunnen wij deze voor u ontwikkelen en daarna omzetten in een theme. Indien u al een design heeft laten maken kunnen wij deze ook voor u technisch omzetten zodat u deze kunt gebruiken in uw website.

De kosten voor een design/theme is niet goed van te voren in te schatten. Het hangt van een boel factoren af. Des te specifieker/detailistischer u het wilt hebben des te meer uren het kost om alles op elkaar af te stemmen. Wel kunnen wij u van te voren vertellen hoeveel de totale ontwikkeling zal kosten. Wij zijn gewend om vooraf een fixed price af te spreken waar we ons aan houden.

Wel willen we dan van tevoren heldere afspraken over het design maken of het design zien.

Voordelen van een uniek template

  • uw design wordt niet op andere websites gebruikt, wat serieuzer overkomt op uw klanten
  • wij letten bij de technische realisatie op factoren die van invloed zijn op uw scorend vermogen in Google
  • u heeft meer mogelijkheden om er tussenuit te springen met uw website
  • website en huisstijl zullen meer op elkaar afgestemd zijn
  • alles in eigen hand

Een bestaand Drupal Theme ombouwen

Er wordt tegenwoordig ook veel gebruik gemaakt van al bestaande themas die desgevraagd aangepast worden aan specifieke wensen. De kosten zijn lager omdat een groot deel van het werk al gedaan is. Wel is het vaak te zien en heeft u een minder uniek 'eigen' design. Indien u ergens een thema hebt gezien dat u aanstaat en weet wat u eraan wilt wijzigen dan kunnen wij de wijzigingen voor u realiseren.

Indien u contact met ons opneemt en specifiek kunt vertellen wat uw wijzigingen zijn aan welk bestaand template dan kunnen wij u een fixed-price voorstel doen.